Dell EMC E20-393 Test Questions(Q52-Q69)

Dell EMC E20-393 Test Questions:

E20-393 Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers

52.Based on the exhibit:

Which port can provide either Fibre Channel or Ethernet connectivity for host access?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: B

53.Which task must be performed on the storage system in order to access a file system read/write snapshot?
A. Configure Host Access to the LUN snapshots
B. Configure the NFS/SMB share to the file system snapshot
C. Connect to the NFS/SMB share ofthe snapshot
D. Perform the snapshot “Attach to Host” operation
Answer: A

54.A storage administrator is creating a host profile in Unisphere to provide host access to block storage resources using the iSCSI protocol. The host initiators were not automatically discovered and must be manually added.
In addition to the SAN host IQN, what other configuration can be performed through the “Create iSCSI Initiator Wizard” window?
A. Enable and disable CHAP settings
B. Create Mutual CHAP secret
C. Create Global CHAP secret
D. D.Enter CHAP username and secret
Answer: D

55.Which step must be completed prior to performing the initial configuration of a UnityVSA system and creating the first storage pool?
A. Create an ESXi host profile
B. License the system for NFS and SMB support
C. Add vDisks to the storage appliance
D. Install license keys for thin provisioning
Answer: A

56.Which technology is used by Unity Snapshots?
A. Copy on First Write
B. inline Deduplication
C. Redirect on Write
D. Block Compression
Answer: C

57.When deploying virtual disks for a UnityVSA system, what is an EMC recommended Disk Provision Policy?
A. Thick Provision Eager Zeroed
B. Thin Provision
C. Thick Provision
D. Thick Provision Lazy Zeroed
Answer: A

58.Which Unity service task is used to reinstall the root operating system while leaving the user’s data intact?
A. Restore the Management server
B. Reimage the Storage Processor
C. Restore the Management software
D. Reinitialize the storage system
Answer: D

59.Where do the D@RE encryption/decryption functions occur In the Unity storage system?
A. Host I/O Modules
B. Storage Processor Cache
B. SAS\IOModule
C. Self-encryptingdrives
Answer: A

60.A storage administrator has requested a recommendation on upgrading their VNX5600to a comparable Unity storage array- The solution requires a maximum
Capacity of 3.5 PB.
To meet the administrator’s requirement without over provisioning the capacity, which Unity Hybrid storage array is recommended?
A. Unity 300
B. Unity400
C. Unity 500
D. Unity 600
Answer: D

61.Which UnityVSA storage resource can be configured with Host I/O limits?
A. NAS Server
B. Pool
C. File System
D. LUN
Answer: D

62.Which severity level alerts for a fault condition that has occurred, has minor impact on the system, and does not need to be fixed immediately?
A. Critical
B. Notice
C. Error
D. Warning
Answer: B

63.Which migration tool can be used to move file data a Unity storagearray in both NFS and CIFS/SMB protocols?
A. EMC Select Datadobi
B. Unity Async Replication
C. rsync
D. EMCopy
Answer: D

64.When configuring asynchronous remote replication, how many internal Unity Snapshots are configured and utilized on the source system by a single replication session?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

65.What is the maximum number of LUN snapshots that aresupported by Unity?
A. 16
B. 96
C. 256
D. 512
Answer: B

66.A system administrator wants to configure asynchronous replication on their Unity system. What is required before creating a replication session?
A. AFibre Channel connection configured between the remote systems. A configured replication connection between the remote systems.
B. aSync Replication Management Port configured on each system. A Fibre Channel connection configured between the remote systems. A configured replication connection between the remote systems.
C. An IP-based replication interface on the same network as the destination system’s replication interfaced configured replication connection between the remote systems
D. A Sync Replication Management Port configured on each system. An IP-based replication interface on the same network as the destination system’s interfaced configured replication connection between the remote systems.
Answer: B

67.Which UnityVSA user interface allows advanced users to create scripts for automating routinetasks?
A. Unisphere Central
B. UEMCU
C. SP Console
D. Unisphere GUI
Answer: D

68.What is the minimum VMware Hypervisor version a server must be running in order to support the deployment of a UnityVSA system?
A. 4.0
B. 5.0
C. 5.5
D. 6.0
Answer: C

69.A Unity 400 system has Data at Rest Encryption licensed and enabled. Which operation(s) must be performed from the Unisphere Settings window to ensure the system is still operational after SP replacements?
A. Download Audit Log
B. Download Checksum
C. Backup Keystore File
D. Download Audit Log and Checksum
Answer: D

E20-393 Test Questions(Q35-Q51)http://www.e20-597.com/2018/05/01/dell-emc-e20-393-test-questionsq35-q51/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *